Recent Posts

  Sexy damer asiatiske damer

  sexy damer asiatiske damer

  Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Artikkelen er flere år gammel. Ifølge flyplassen er det annonser fra Google som dukker opp nederst på flyplassens hjemmesider.

  Disse tidstyvene ødelegger arbeidsdagen. Norsk ørn forbløffer turistene. Flere nyheter fra NRK Vestfold. Av Hege Therese Holtung. Alt om fotball-VM Følg mesterskapet, og bli manager for ditt eget fantasy-lag her!

  Varsler om «farlig utvikling» i politiet — I en gitt situasjon, hvor alle de uheldige omstendighetene slår til, vil vi kunne oppleve en katastrofe, sier Per Fronth, hovedverneombud i Sør-Øst politidistrikt. Mette Stensholt Schau Norsk Presseforbund, logo.

  Skal ikke de hvite kvinnene som da blir 'til overs' få ha partnere. De aller fleste velger seg fra egen etnisitet pga av hva som regnes som 'pent eller vakkert' og pga av hvordan de vil at sine barn skal se ut. Men det gjør det ikke til det eneste riktige valget. Hvite kvinner er mitt første valg, men jeg innrømmer at etter det så kommer sør-øst asiatiske kvinner sammen med latinas selfølgelig.

  Vet ikke hvorfor det bare er sånn. Men jeg foretrekker hvite. Har blandede følelser for asiatiske damer. Har sett japanske og kinesiske damer som har vært lekre, men når det gjelder vietnamesiske og sør øst asia liker jeg dem ikke.

  Indiske og pakistanske damer og damer fra araberland synes jeg er flotte som fy Se på dette som ett like generaliserende svar som ovenstående, men kanskje en smule mer saklig Til og med en setning fra deg uten potensielle ordelingsfeil.

  Hva baserer du dine kunnskaper om asiatiske kvinner på? Antall bukkake-filmer du har sett på nettet? Tror mange tiltrekkes av det de finner eksotisk. Det er ikke veldig eksotisk med blondiner med blå øyne i Norge. Mange menn tiltrekkes derfor til mørke skjønnheter. Mørkt langt hår, mørke øyne, mørkere hudfarge. Hvorfor liker så mange jenter de sør-europeiske sjarmørene? Spanjoler, italienere og grekere lurer da mange norske jenter hvert år.

  Har selv erfaringer både med norske, mexikanske og kinesiske jenter. Det jeg kan si er at Latinas har ett fryktlig temperament, men er veldig down-to-earth men med sterke meninger så dersom en ønsker en jente som en kan sjefe og herse med så bør en IKKE velge en latina. Asiater har andre verdier, som nevnt tidligere så tiltrekkes nok mange eurpeere til flotte stramme kropper ; men Asiater er veldig familiemenesker og er veldig trofaste og kanskje mer "lydige" når det kommer til å la mannen bestemne.

  Og de er veldig økonomisk beviste. De tenker hele tiden på å gjøre business og tjene penger. Så de er også veldig ambisiøse. De fleste velger nok fortsatt partner av samme etniske bakgrunn som seg selv ganske enkelt fordi de rett og slett ikke har reist noe særlig og heller ikke hatt muligheten til å treffe og utforske andre kulturer, eller rett og slett fordi de er redd for at dersom du treffer f.

  Så hva du mener å si er at hvite menn egentlig er utrolig kinky og perverse og at hvite kvinner egentlig ikke greier å tilby dem noe? Regner med at det er den dyre flybiletten som gjør at Norske jenter fortsatt kan finne seg en mann i ny og ne da? Dette kan dere kødde så mye dere vil med. Det er en ting asiatiske damer skal ha, det er at de er ikke så naggete som de fleste norske kvinnfolka er iallefall, så det er nok årsak nr 1 til at mange menn liker det bedre.

  Men det er svært mange feite griser som importerer godtroendes damer fra filippinene etc og behandler dem som Dritt.. Og en skikkelig dame for deg johhnyBoy er? Ei som vil vente til hun er 40 med å få barn? Det er kult, når du er ferdig og oppdra barnet så er det rett på aldersheimen etterpå.

  Fordi de er middelaldrende tapere uten mulighet til å få seg enn skikkelig dame som ikke er oppdratt til lydig å adlyde patriarken i et og alt. Fordi de har fitta på tvers. En glidelås du må åpne bortover istedenfor det normale ovenfra og ned systemet.

  I tillegg er fitta like trang som øynene deres. Håper det oppklarte situasjonen. Du kan tydeligvis uttale deg om trange ting slikt som skallen din Ett tydelig bevis på hvor wasta man blir i huet av og være innavl.. Et annet spm kan vel da være, hvorfor henger det alltid blonde bimboer isammen med kosovoalbanerene? Dette dreier seg kun om utseende for disse damene, som igjen sier det meste om dem..

  Dette har skjedd med flere dusin med jenter her i vestfold de siste årene. Kanskje skjønnhetsidealet har endret seg.

  . SEXTREFF BERGEN NAKENBILDER AV JENTER

  Sexy damer asiatiske damer

  Det er helt greit å skrive f. PRØV å skrive det samme om kvinner. Jeg husker det ble gjort et forsøk for ikke lenge siden i en av de større avisene i landet, men da ble det huskestue uten like. Det samme oppdaget jeg her i tråden. Når en mann kom inn og sa sine meninger og fortalte om sine erfaringer ble han ofte valset ned med argumenter som at han "måtte bare reise til asia, han var ikke noe tap for kvinnene i Norge". Ellers ble han beskyldt for å være dum, eller idiot fordi han hadde noen skrivefeil i innlegget sitt.

  Så kom igjen og rakk ned på meg, for i følge kvinner er jeg jo blasfemisk mot den feminine sannhet. Æsj, nå begynner jeg å kjede meg selv. Ha en fin kveld, enten du har en vagina fra Asia eller Norge. Det husker jeg ikke i farten av norske menn over 40 år er barnløse. Andelen barnløse kvinner er langt lavere. En forklaring på dette ble oppgitt å være at norske kvinner foretrekker å "resirkulere" menn som allerede har barn fra tidligere forhold.

  Poenget mitt her er bare å illustrere et viktig poeng fra biologien, nemlig "female choice"; kvinner er langt mer kravstore enn mannen med hensyn til partnervalg, og da det henger sammen med det genetiske kan man ikke klage så mye på dette. Det er bare sånn det er. På den andre siden er det ikke spesielt intelligent å klage på at norske menn med ølmager, litt opp i årene, sosialt kjeitete, mindre enn gjennomsnittlig størrelse på seksualorganet, osv.

  En annen ting, mer relevant for denne debatten, er at om det er legitimt for en norsk kvinne å stille som krav at partneren er relativt velutstyrt, så må det vel være like greit om en norsk mann foretrekker at partneren er sånn passe trang? Ser ikke helt hvorfor folk hisser seg opp her. Mange kvinner synes en under gjennomsnittlig penis blir for smått, og mange menn synes det blir litt for slaskete med en gjennomsnittlig, eller mer enn gjennomsnittlig, vid vagina.

  Til slutt, så er det jo en kjent sak at norske kvinner har et godt øye til sydeuropeere for eksempel, så hvorfor er det et problem at mange norske menn foretrekker asiatiske kvinner? Ta det litt med ro folkens, både dere med utover- og innovertiss. Dette tror jeg det er mye i. Jeg 30 år gammel norsk jente og den norske kjæresten min jobbet to år i Thailand. I stor grad er dette menn som er ute av stand til å få seg en ung vakker norsk jente.

  Hvis de skal ut på markedet i norge må de nøye seg med damer som er på samme nivå som dem selv- altså ikke er blant de mest attraktive. For eksempel damer som er for tykke eller gamle for deres smak Klart det da er fristende å dra til et land der unge, sexy damer er så fattige at de er villige til å ha sex for litt penger, noen gode middager eller utsikter om et liv i et rikt oljeland langt nord. Og det er klart at disse damene kler seg og ter seg akkurat som disse disse mennene vil.

  Nå har jeg ikke tenkt å dra denne diskusjonen over mot prostitusjon. Når det gjelder trange vaginaer er tviler jeg ikke på at de asiatiske er trangere enn oss her nord. De jentene dere møter der er jo stort sett unge og barnløse.

  Og de mennene jeg møtte der nede så såpass voksne ut at hvis de skulle ha fått seg noe i norge de siste årene ville vel det vært voksne damer, kanskje med barn?? Mange blir litt større etter det! Folk har ulik smak og godt er det!! Det er jo ikke uvanlig at jenter velger seg menn fra middelhavslandene fordi de er mer temperamentsfulle både i senga og ellers, mer galante, oppmerksomme.

  Generellt er vel vi nordmenn kjent for å være litt treige og stive, eller hva?? Selv om det selvsagt finnes unntak. Da er det flott å bo i et rikt flerkulturellt samfunn der vi har mulighet til å "prøve" sex eller samliv med folk fra andre kulturer. Hilsen en liten slank- trang nok, tror jeg, 30 åring. Som har vært så heldig å finne seg en sexy samboer jeg både har deilig sex med og kan diskuterer og le sammen med. Jeg er lei av denne nedrakkingen på norske jenter jeg.

  Er det en motsetning mellom at asiatiske jenter er trangere og at også norske jenter kan være ok? Syns vi norske jenter skal være stolte av oss selv jeg.

  Skjønner ikke hva folk tuter om her. Jeg er fra asia og har bare gode erfaringer med norske jenter. Tror det er mest slikt at det man sjeldent får, virker straks mer eksotisk og spennende. Mjo, mja, hvis jeg virkelig kjenner godt etter hver gang, så er det nok en viss forskjell.

  Men hvor trang MÅ man virkelig ha det? Så dersom man ligger innenfor standarden, så kan vel ikke noen cm eller mm fra eller til bety så mye!?! Og hvis det virkelig gjør det, så har man strengt tatt et problem med seg selv. Traktorer er gorver og bråker mer en små søte Vespa er: Hadde vært gøy å sett hvordan jenter hadde reagert hvis vi begynte å stille krav ute på byen; Vi vil ikke snakke med noen jenter som ikke først kommer til oss og pressenterer seg høfligt, før de spørr om å få bli med hjem, og lover oss frokost på senga og kalde øl til tippekampen: Jeg synes man fokuserer altfor mye på om vagina er trang eller vid, dette er da ikke noe stort poeng.

  Utrolig at mine medbrødre kan være så overfladiske. Jeg synes det er mye viktigere med store bryster. Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Er asiatiske jenter trangere enn de norske?

  Sign in to follow this    Followers 3. Er asiatiske jenter trangere enn de norske? Guest Gjest   0 0. Report post  ·  Posted September 17, Actually I went out of my way in my article to talk about the extraordinary number of beautiful women to be seen on the streets of Oslo. My editors thought I was exaggerating. But I assured them that you could take a random selection of women standing at Oslo tram-stops, bring them to England, and they could compete with all of our supermodels, actresses, TV presenters etc.

  In fact I suspect that Norwegians often take the beauty the ee around them for granted, a common human frailty. Clear seeing English journalist. Share this post Link to post Share on other sites. Guest Rambo   0 0.

  Posted September 18, Guest Kjell-Petter   0 0. Guest Elsker norske menn   0 0. Kunsten er å kle seg sexy uten å virke billig. Posted September 19, Guest Doktor dyregod   0 0. Men er det klær som gjør oss sexy? Jeg trodde det var blikk, holdninger og selvtillit? Er trangheten på musa viktigere enn samhold og å ha en god samtalepartner?

  Jeg nekter å godta at norske menn er så overfladiske. Eller er dere det? Posted September 20, Sensuelle og lystne på å tilfredsstille, disse asiatiske herlighetene er virkelig et funn for alle menn som ønsker å date en søt sexy jente som ikke er redd for å ta det helt ut i senga. Prøv vår live sexchat og nyt deilig camcam sex med alle våre asiatiske modeller, og se alle deres direkte sexshow på våre gratis livekameraer!

  Liker du synet av heite asiatiske jenter som beføler kroppene sine, og dytter enorme sexleketøy opp i de trange fittene sine? Vil du finne ut av hvordan det er å være sammen med en søt asiatisk dame, som er ivrig etter å tilfredsstille, og som vil gjøre hva som helst for å tilfredsstille deg i senga?

  Du er ikke alene! Ømme og føyelige, disse skjønnhetene er virkelig en fangst for alle menn og kvinner som tiltrekkes av sexy feminine jenter. Det er vanskelig å sette fingeren på hva det egentlig er som gjør asiatiske jenter så uimotståelige for de fleste menn.

  Kanskje det er deres eksotiske utstråling og deres fascinerende kultur. Kanskje det er det at de alltid setter sin kjærestes behov foran sine egne? Eller er det kanskje at de er villige til å gjøre skikkelig kinky og nedverdigende ting i senga, kun for å tilfredsstille sexpartneren sin? Poenget er at ingen tøser er som de asiatiske tøsene! Disse kinky damene vil gjerne være med på all slags seksuell perversjon for å tiltrekke seg så mye mannlig oppmerksomhet som overhode mulig!

  Å være sammen med en slik dame kan aldri bli kjedelig! Hos BongaCams har vi sett hvor uimotståelige disse asiatiske damene er, og vi har satt av en hel kategori kun for disse sexy skjønnhetene. På siden finnes hundrevis av søte japanere, koreanere og thaijenter som gjerne vil møte heite menn fra hele kloden. Vi gir deg noen av de heiteste asiatiske modellene på internettet! Se sexy japanske damer få stappet kjeften full av kukk og nyt synet av Koreanske skjønnheter som elsker store peniser i munnen!

  En må bare beundre ferdighetene og dedikasjonen til noen av de frekkeste asiatiske jentene som begir seg ut i de villeste og mest skitne sexaktene!

  Det er så mye spennende og gøy som skjer på denne siden, døgnet rundt! Alle våre asiatiske modellers show er direkte, så du kan alltid vite at du kan runke til synet av heite jenter som blir knulla i virkeligheten, rett foran øynene på deg. Og du kan til og med kommentere på alt det sexy som skjer i vår live sexchat! Det er viktig å merke seg at alle våre asiatiske modeller kan inviteres til et privatshow.

  Alt du trenger å gjøre er å spørre din favoritt blant de asiatiske skjønnhetene om litt en-til-en webkamerasex i vår live sexchat! Alle medlemmer og personer som vises på dette nettstedet har kontraktsmessig representert for oss at de er 18 år eller eldre.

  Alle modeller Konkurranser Gratis polletter 4 Søk. Det er bare premiummedlemmer som kan endre størrelse på videoen og vise fullskjermmodus. For å bruke alle funksjoner på siden må du tillate visning av Flash-innhold i nettleseren din. Klikk på "rockeren" for å tillate bruk av Flash i nettleseren din. Du kan også låse deg til Flash ved å klikke på "puslespillbiten" øverst til høyre i nettleseren din. Flash Player support Du benytter nå den fullverdige og optimerte Flash-versjonen av chatten.

  Om du ikke er fornøyd med hvordan Flash-avspilleren fungerer på maskinen din , kan du forsøke å bytte til HTML-5 versjonen av siden ved å klikke på "rockeren". Vi anbefaler derfor alle våre brukere å gå for Flash-versjonen av chatten den du bruker nå. Bli med i gruppechat. Spioner på privat chat. Opprett en gratis konto. Klikk her for å minimere en miniprofil. Om du ønsker å forstørre profilen igjen, klikker du her.

  Bare premiummedlemmer kan se andre brukeres webkameraer. For å bli premiummedlem GULL på livstid og låse opp denne funksjonen, trenger du bare å kjøpe et antall polletter én gang!

  Ukens topp 50 par.

  Nudist dating omegle alternatives