Recent Posts

 • Sexy damer asiatiske damer

  sexy damer asiatiske damer

  Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Artikkelen er flere år gammel. Ifølge flyplassen er det annonser fra Google som dukker opp nederst på flyplassens hjemmesider.

  Disse tidstyvene ødelegger arbeidsdagen. Norsk ørn forbløffer turistene. Flere nyheter fra NRK Vestfold. Av Hege Therese Holtung. Alt om fotball-VM Følg mesterskapet, og bli manager for ditt eget fantasy-lag her! Varsler om «farlig utvikling» i politiet — I en gitt situasjon, hvor alle de uheldige omstendighetene slår til, vil vi kunne oppleve en katastrofe, sier Per Fronth, hovedverneombud i Sør-Øst politidistrikt.

  Mette Stensholt Schau Norsk Presseforbund, logo. Skal ikke de hvite kvinnene som da blir 'til overs' få ha partnere. De aller fleste velger seg fra egen etnisitet pga av hva som regnes som 'pent eller vakkert' og pga av hvordan de vil at sine barn skal se ut. Men det gjør det ikke til det eneste riktige valget.

  Hvite kvinner er mitt første valg, men jeg innrømmer at etter det så kommer sør-øst asiatiske kvinner sammen med latinas selfølgelig. Vet ikke hvorfor det bare er sånn. Men jeg foretrekker hvite.

  Har blandede følelser for asiatiske damer. Har sett japanske og kinesiske damer som har vært lekre, men når det gjelder vietnamesiske og sør øst asia liker jeg dem ikke. Indiske og pakistanske damer og damer fra araberland synes jeg er flotte som fy Se på dette som ett like generaliserende svar som ovenstående, men kanskje en smule mer saklig Til og med en setning fra deg uten potensielle ordelingsfeil. Hva baserer du dine kunnskaper om asiatiske kvinner på?

  Antall bukkake-filmer du har sett på nettet? Tror mange tiltrekkes av det de finner eksotisk. Det er ikke veldig eksotisk med blondiner med blå øyne i Norge. Mange menn tiltrekkes derfor til mørke skjønnheter. Mørkt langt hår, mørke øyne, mørkere hudfarge. Hvorfor liker så mange jenter de sør-europeiske sjarmørene? Spanjoler, italienere og grekere lurer da mange norske jenter hvert år. Har selv erfaringer både med norske, mexikanske og kinesiske jenter.

  Det jeg kan si er at Latinas har ett fryktlig temperament, men er veldig down-to-earth men med sterke meninger så dersom en ønsker en jente som en kan sjefe og herse med så bør en IKKE velge en latina. Asiater har andre verdier, som nevnt tidligere så tiltrekkes nok mange eurpeere til flotte stramme kropper ; men Asiater er veldig familiemenesker og er veldig trofaste og kanskje mer "lydige" når det kommer til å la mannen bestemne.

  Og de er veldig økonomisk beviste. De tenker hele tiden på å gjøre business og tjene penger. Så de er også veldig ambisiøse. De fleste velger nok fortsatt partner av samme etniske bakgrunn som seg selv ganske enkelt fordi de rett og slett ikke har reist noe særlig og heller ikke hatt muligheten til å treffe og utforske andre kulturer, eller rett og slett fordi de er redd for at dersom du treffer f.

  Så hva du mener å si er at hvite menn egentlig er utrolig kinky og perverse og at hvite kvinner egentlig ikke greier å tilby dem noe? Regner med at det er den dyre flybiletten som gjør at Norske jenter fortsatt kan finne seg en mann i ny og ne da? Dette kan dere kødde så mye dere vil med. Det er en ting asiatiske damer skal ha, det er at de er ikke så naggete som de fleste norske kvinnfolka er iallefall, så det er nok årsak nr 1 til at mange menn liker det bedre. Men det er svært mange feite griser som importerer godtroendes damer fra filippinene etc og behandler dem som Dritt..

  Og en skikkelig dame for deg johhnyBoy er? Ei som vil vente til hun er 40 med å få barn? Det er kult, når du er ferdig og oppdra barnet så er det rett på aldersheimen etterpå. Fordi de er middelaldrende tapere uten mulighet til å få seg enn skikkelig dame som ikke er oppdratt til lydig å adlyde patriarken i et og alt.

  Fordi de har fitta på tvers. En glidelås du må åpne bortover istedenfor det normale ovenfra og ned systemet. I tillegg er fitta like trang som øynene deres. Håper det oppklarte situasjonen. Du kan tydeligvis uttale deg om trange ting slikt som skallen din Ett tydelig bevis på hvor wasta man blir i huet av og være innavl.. Et annet spm kan vel da være, hvorfor henger det alltid blonde bimboer isammen med kosovoalbanerene? Dette dreier seg kun om utseende for disse damene, som igjen sier det meste om dem..

  Dette har skjedd med flere dusin med jenter her i vestfold de siste årene. Kanskje skjønnhetsidealet har endret seg.

  .