Recent Posts

  Telefonnummer i sverige nettbutikk dame

  telefonnummer i sverige nettbutikk dame

  By Malene Birger 1. Bohème ,20 NOK 1. Kouture Oslo NOK 1. By Ti Mo 2. Line of Oslo 1. Line of Oslo NOK. By Malene Birger 2. Bohème ,25 NOK 1. Pajar NOK 1. Tiger of Sweden 1. Tiger of Sweden 3. Klaveness ,20 NOK 1. Fant ingen produkter Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor. Connection error Vennligst forsøk å last inn siden på nytt. Gratis frakt På bestillinger over ,-. Shop lokalt på nett Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker. Gratis retur Alltid 14 dager angrerett.

  Vil du fortsette til mobilversjonen av Gudruns nettbutikk? Gudrun Sjöden Design AB er ansvarlig for de personopplysninger du oppgir til oss når du registrerer deg eller handler i butikk, online eller via telefon, faks, brev, samt ved reklamasjon. Da godkjenner du også at vi lagrer og benytter disse opplysningene for å kunne oppfylle våre forpliktelser ovenfor deg, til direkte markedsføring og for å kunne utvikle våre produkter og tjenester samt kunne gi deg best mulig service.

  Dine opplysninger utleveres ikke til andre i markedsføringsformål utenfor Gudrun Sjödén. Opplysningene dine vil kun bli delt med våre samarbeidspartnere og leverandører i visse tilfeller utenfor EU-området når det er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser. Opplysningene lagres kun til dette formål.

  Noe informasjon må dog lagres lengre da det er et krav fra myndighetene. Ifølge Datatilsynet har du rett til å få innsyn i den informasjonen vi har registrert om deg.

  Vi du gjøre endringer i opplysningene fordi du f. Her kan du også endre eller avslutte abonnement på våre markedsføringsutsendelser. Ønsker du å bli fjernet fra registeret? Ta kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg. Vi beholder opplysningene dine så lenge du er aktiv kunde hos oss. For mer informasjon, les nedenfor. Vilkår for personvern ved kjøp i vår nettbutikk For at vi skal kunne administrere kjøpet ditt, behandler vi opplysninger som for eksempel navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingsopplysninger, betalingshistorikk samt ordreinformasjon.

  Velger du å betale med faktura, håndterer vi også ditt personnummer. Vi bruker også opplysningene dine for å behandle din bestilling og eventuelle returer, sende leveringsstatus, håndtere betalinger samt kunne gi best mulig service når du kontakter oss. Vi beholder opplysningene dine så lenge du er aktiv kunde og så lenge din reklamasjonsrett gjelder, det vil si 36 måneder etter ditt siste kjøp.

  Behandling av dine personopplysninger er nødvendig for at Gudrun Sjödén skal kunne tilby sitt servicetilbud og levere din bestilling. Personvernvilkår ved markedsføring Vi bruker personopplysningene dine for å sende deg markedsføringstilbud, spørreundersøkelser og invitasjoner via e-post, telefonsamtale og brev.

  For å kunne utføre dette behandler vi ditt navn, telefonnummer, din e-postadresse samt adresse. For å lære deg bedre å kjenne og for å kunne tilby deg informasjon om produkter vi tror du vil like, så håndterer vi også opplysninger om hvilke varer du har vist interesse for eller handlet. Behandlingen av dine personopplysninger bygger på samtykket du gir når du godkjenner markedsføringen.

  Dette med unntak av direkte markedsføring via post, inklusive kataloger, som sendes til deg med utgangspunkt i din legitime interesse. Personvernvilkår i forbindelse med Mine sider Vi behandler dine personopplysninger for at du på en enkel måte skal få tilgang og mulighet til å håndtere dine personopplysninger som kontaktopplysninger, ordrehistorikk, detaljer ved bestillingene og abonnementene dine.

  For å kunne gjøre dette behandles de opplysningene du velger å gi oss, som for eksempel navn, telefonnummer, adresse, e-postadresse og ordrehistorikk og kundenummer. Behandlingene av dine personopplysninger er basert på Gudrun Sjödéns legitime interesse. Personvernvilkår i forbindelse med Gudrun-klubben For at du skal kunne dra fordel av det vi tilbyr i klubben vår, bruker vi dine opplysninger for å sende unike klubbtilbud, gaver, invitasjoner til arrangementer, konkurranser samt håndtere din ordrehistorikk for å kunne regne ut poengene dine for å sende deg eventuell bonus.

  For å kunne utføre dette behandler vi opplysninger som navn, adresse, e-postadresse, kundenummer samt ordrehistorikk. Vi beholder opplysningene dine så lenge du er aktiv kunde hos oss, det vil si 36 måneder etter ditt siste kjøp.

  Vi bruker informasjonskapsler for å analysere og forbedre opplevelsen av vårt nettsted, for eksempel ved tredjeparts informasjonskapsler fra Google Analytics. Login partner Favorittliste 0. Gratis retur Alltid 14 dager angrerett. Pris mellom - NOK. Personvernsvilkår i forbindelse med informasjonskapsler i vår nettbutikk Informasjonskapsler — Gudrun Sjödéns nettbutikk bruker informasjonskapsler. Til gengæld kan i bade hele Opplysningene dine vil kun bli delt med våre samarbeidspartnere og leverandører i visse tilfeller utenfor EU-området når det er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser. Telefonnummer i sverige nettbutikk dame

  Telefonnummer i sverige nettbutikk dame

  Erotic nude massage partreff

  Våre brands tilbyr merkevarer med svært god kvalitet og passform, noe vi er stolte av å kunne tilby. Gestuz ,50 NOK 1. Arkk Copenhagen NOK 1. By Malene Birger 1. Bohème ,20 NOK 1. Kouture Oslo NOK 1. By Ti Mo 2. Line of Oslo 1. Line of Oslo NOK.

  By Malene Birger 2. Bohème ,25 NOK 1. Pajar NOK 1. Tiger of Sweden 1. Tiger of Sweden 3. Klaveness ,20 NOK 1. Fant ingen produkter Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor. Connection error Vennligst forsøk å last inn siden på nytt. Personvernvilkår ved markedsføring Vi bruker personopplysningene dine for å sende deg markedsføringstilbud, spørreundersøkelser og invitasjoner via e-post, telefonsamtale og brev. For å kunne utføre dette behandler vi ditt navn, telefonnummer, din e-postadresse samt adresse.

  For å lære deg bedre å kjenne og for å kunne tilby deg informasjon om produkter vi tror du vil like, så håndterer vi også opplysninger om hvilke varer du har vist interesse for eller handlet. Behandlingen av dine personopplysninger bygger på samtykket du gir når du godkjenner markedsføringen.

  Dette med unntak av direkte markedsføring via post, inklusive kataloger, som sendes til deg med utgangspunkt i din legitime interesse. Personvernvilkår i forbindelse med Mine sider Vi behandler dine personopplysninger for at du på en enkel måte skal få tilgang og mulighet til å håndtere dine personopplysninger som kontaktopplysninger, ordrehistorikk, detaljer ved bestillingene og abonnementene dine.

  For å kunne gjøre dette behandles de opplysningene du velger å gi oss, som for eksempel navn, telefonnummer, adresse, e-postadresse og ordrehistorikk og kundenummer. Behandlingene av dine personopplysninger er basert på Gudrun Sjödéns legitime interesse.

  Personvernvilkår i forbindelse med Gudrun-klubben For at du skal kunne dra fordel av det vi tilbyr i klubben vår, bruker vi dine opplysninger for å sende unike klubbtilbud, gaver, invitasjoner til arrangementer, konkurranser samt håndtere din ordrehistorikk for å kunne regne ut poengene dine for å sende deg eventuell bonus.

  For å kunne utføre dette behandler vi opplysninger som navn, adresse, e-postadresse, kundenummer samt ordrehistorikk. Vi beholder opplysningene dine så lenge du er aktiv kunde hos oss, det vil si 36 måneder etter ditt siste kjøp. Du kan når som helst gå inn på «Mine sider», alternativt ringe kundeservice, for å håndtere abonnementene dine. Behandling av dine personopplysninger er nødvendig for å oppfylle forpliktelsene knyttet til Gudrun Sjödéns klubbtjeneste.

  Personvernvilkår i forbindelse med kundeservice For at vi skal kunne gi deg den beste servicen når du trenger svar på spørsmål om våre produkter, teknisk support eller råd via e-post, vår chattefunksjon, telefon eller våre sosiale medier, må vi håndtere dine opplysninger som kontaktinformasjon navn, adresse og telefonnummer , fødselsdato, betalingsopplysninger, betalingshistorikk, kredittinformasjon, konto eller kundenummer samt tidligere korrespondanse.

  Vi beholder dine opplysninger i 90 dager når det gjelder telefon, 24 måneder når det gjelder e-postkommunikasjon og øvrige opplysninger om deg spares i 36 måneder etter ditt siste kjøp. Behandling av dine personopplysninger er basert på Gudrun Sjödéns legitime interesse. Personvernvilkår i forbindelse med konkurranser Når du deltar i våre konkurranser, behandler vi dine personopplysninger for å kunne kontakte deg i forbindelse med konkurransene, for å kontakte vinnerne og for å sende ut og følge opp utsendelse av premier.

  For å kunne gjøre dette behandler vi dine kontaktopplysninger navn, adresse og telefonnummer , eventuelt e-postadresse samt informasjon som er sendt inn til konkurransen. Behandlingen av dine personopplysninger bygger på samtykket du gir når du velger å delta i en konkurranse.

  Personvernsvilkår i forbindelse med informasjonskapsler i vår nettbutikk Informasjonskapsler — Gudrun Sjödéns nettbutikk bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler som blir lagret mens du besøker nettstedet vårt, kalles midlertidige informasjonskapsler — disse forsvinner når du lukker nettleseren. Informasjonskapsler som blir lagret lenger, kalles permanente informasjonskapsler. Du kan når som helst slå av bruk av informasjonskapsler i dine innstillinger for nettleseren — der kan du oppgi at informasjonskapsler ikke skal tillates.

  Dette vil medføre at du ikke kan benytte deg av nettstedets fulle funksjonalitet da vår nettbutikks funksjonalitet bygger på bruk av informasjonskapsler. Vi bruker både midlertidige og permanente informasjonskapsler for å gi deg en så god opplevelse i nettbutikken vår som mulig. Disse informasjonskapslene gjør det f. Vi bruker informasjonskapsler for å analysere og forbedre opplevelsen av vårt nettsted, for eksempel ved tredjeparts informasjonskapsler fra Google Analytics.

  Informasjonskapslene som brukes til analyseverktøyene, er både midlertidige informasjonskapsler som lagrer informasjon om nettøkten din, og permanente informasjonskapsler som husker om du kommer tilbake til nettstedet ved en senere anledning. Vi bruker tredjeparts informasjonskapsler for å gjøre det mulig for deg å dele innholdet vårt på sosiale medier. Vi bruker også permanente tredjeparts informasjonskapsler for å kunne gi deg relevante tilbud fra oss når du besøker andre nettsteder eller sosiale nettverk.